Nu ook indoor padel in Venlo

Welkom bij Sport & Healthclub De Schaapskooi, jouw club voor indoor padel in Venlo! Of je nu een gevorderde speler bent of nog nooit een racket hebt vastgehouden, padel is een beleving voor iedereen!

Waarom kiezen voor Padel bij Sport & Healthclub de Schaapskooi?

  1. Onze club beschikt over nieuwe professionele padelbanen, er is altijd wel een beschikbaar voor jou en je vrienden, ongeacht je ervaring.
  2. Deskundige instructeurs: Ons team van padelinstructeurs staat paraat om je de fijne kneepjes van het spel bij te brengen. Of je nu je vaardigheden wilt verbeteren of gewoon wilt beginnen, we hebben de expertise om je te begeleiden.
  3. Gemeenschap en plezier: Padel is meer dan alleen een sport; het is ook een geweldige manier om nieuwe vrienden te ontmoeten en deel uit te maken van een actieve en sociale gemeenschap. Bij De Schaapskooi draait het om plezier, en onze leden vormen een gastvrije gemeenschap.
  4. Faciliteiten voor jouw gemak: Onze club biedt handige voorzieningen, zoals kleedkamers en douches, evenals een gezellige lounge waar je kunt ontspannen na je wedstrijd.

Klaar om padel bij Sport & Healthclub De Schaapskooi in Venlo te ervaren? Reserveer nu online of via de Meet and Play App van de KNLTB. We verwelkomen spelers van alle niveaus en kijken ernaar uit om jou op onze banen in actie te zien komen.

Sport & Healthclub de Schaapskooi – waar passie voor padel en plezier samenkomen!

Lid worden?

Schrijf je nu in en maak gebruik van de faciliteiten bij onze Sport & Health Club!