Bij Sport & Healthclub de Schaapskooi in Venlo, ben je aan het juiste adres voor tennis. Onze club beschikt over maar liefst drie fantastische tennisbanen, klaar om jouw spel naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een doorgewinterde speler bent of nog nooit een racket hebt vastgehouden, tennis is een sport die iedereen kan genieten.

Waarom kiezen voor Tennis bij Sport & Healthclub de Schaapskooi?

1. Drie kwalitatieve tennisbanen: Onze club biedt drie tennisbanen van hoge kwaliteit, zodat er altijd een beschikbaar is voor jou en je vrienden, ongeacht je ervaringsniveau.

2. Professionele instructeurs: Ons team van tennisinstructeurs staat voor je klaar om je de fijne kneepjes van het spel bij te brengen. Of je nu je techniek wilt verbeteren, je conditie wilt opbouwen, of gewoon wilt beginnen, wij hebben de expertise om je te begeleiden.

3. Samen plezier beleven: Tennis is niet alleen een sport; het is ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en deel uit te maken van een actieve en gezellige gemeenschap. Bij de Schaapskooi draait het om plezier, en onze leden vormen een warme en gastvrije gemeenschap.

4. Handige faciliteiten: Onze club biedt handige voorzieningen, zoals kleedkamers en douches, evenals een comfortabele lounge waar je kunt ontspannen na je wedstrijd.

Klaar om tennis bij Sport & Healthclub de Schaapskooi in Venlo te ervaren? Neem contact met ons op om lid te worden, lessen te boeken, of voor meer informatie. We verwelkomen spelers van alle niveaus en kijken ernaar uit om jou op onze tennisbanen te zien.

Sport & Healthclub de Schaapskooi – waar passie voor tennis en plezier samenkomen!

Lid worden?

Schrijf je nu in en maak gebruik van de faciliteiten bij onze Sport & Health Club!